كتبت /منال محمد العبد
لحمه فلتو او بتلو شرائح رفيعه
2معلقه زبده او زيت
1بصله مكعبات صغيره
2فص ثوم
1معلقه كبيرة دقيق
1كوب لبن
1كوب كريمه طبخ
مشروم
بهارات فلفل أسود جوز الطيب ملح
الطريقه
يشوح شرائح اللحم فى الزبده او الزيت نحمر على الوجهين كل وجه 3دقايق ثم نشيل اللحم وفى نفس المقلاة نضع البصلة وتقلبها ثم نضع الثوم ثم نضع المشروم ثم نضع معلقه كبيره من الدقيق ثم نقلب اول ميتجانسو نضيف كوب لبن والكريمه ثم نضع الملح ونقلب ثم نضع شرائح اللحم فى المكونات لمده 2دقايق ثم تقدم مع المكرونه البيضه او الاراز البيض الف هنا
إرسال تعليق