U3F1ZWV6ZTE3OTY5NzczMzAyNTA3X0ZyZWUxMTMzNjg4Njg2MDg1NA==

بيكاتا اللحم بالمشروم بطريقة اشهر المطاعم وسهله وسريعة..كتبت/منال العبد

بيكاتا اللحم بالمشروم بطريقة اشهر المطاعم وسهله وسريعة

 


كتبت /منال محمد العبد 


لحمه فلتو او بتلو شرائح رفيعه

2معلقه زبده او زيت

1بصله مكعبات صغيره

2فص ثوم

1معلقه كبيرة دقيق

1كوب لبن

1كوب كريمه طبخ

مشروم

بهارات فلفل أسود جوز الطيب ملح


الطريقه

يشوح شرائح اللحم فى الزبده او الزيت نحمر على الوجهين كل وجه 3دقايق ثم نشيل اللحم وفى نفس المقلاة نضع البصلة وتقلبها ثم نضع الثوم ثم نضع المشروم ثم نضع معلقه كبيره من الدقيق ثم نقلب اول ميتجانسو نضيف كوب لبن والكريمه ثم نضع الملح ونقلب ثم نضع شرائح اللحم فى المكونات لمده 2دقايق ثم تقدم مع المكرونه البيضه او الاراز البيض الف هنا


***********************


***********************

تعليقات
ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة